4 sty 17:21
Artur z miasta Neptuna:
Pierwsze −−− wzor rekurencyjny sin(134) = sin(90+44) = ...
4 sty 17:23
4 sty 17:23
Artur z miasta Neptuna:
2) wzory rekurencyjne sie klaniaja
4 sty 17:24
Artur z miasta Neptuna:
3) tgx*sinx = sin
2x/cosx = (1−cos
2x)/cosx
jako ze kat jest w drugiej cwiartce to cosx = + czy − 2/3
4 sty 17:26
Artur z miasta Neptuna:
A zad 14 zla odpowiedz
4 sty 17:28
olam: Godzio to sa inne zadania, na jednym zdj sie wszystkie zadania nie zmiescily, tylko 14 zad sie
powtarza
4 sty 17:38
Godzio:
A to sory, nie zobaczyłem
4 sty 17:41
olam: artur nie bardzo mge sie polapac ktore ty zad zrobiles
4 sty 17:42
olam: nie mam pojecia co z 12 zad
4 sty 18:14
Artur z miasta Neptuna: 1) oznacza pierwsze od gory ... Analogicznie dalej
4 sty 19:12
Maslanek: Chyba redukcyjne wzoru Arturze
4 sty 19:16