matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Lizzie:
π
Jak bedzie wyglądał wykres y=2sinx x=−
i x= π
2
3 sty 18:03
Lizzie:
3 sty 18:10
Lizzie:
pomoże ktoś?
3 sty 18:29
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/426.html
I powiększ wartości 2 razy
3 sty 18:31