matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
może ktoś obliczyć taką pochodną:
greenstinky:
może ktoś obliczyć taką pochodną: y=4
√
x
x
6
2 sty 21:36
123_123_123_123:
nie
2 sty 21:37
krystek:
y=4(x
6
1
2
)'
2 sty 21:49
Rafał274:
Wzory na pochodną >>>
359
Zadania >>>
360
2 sty 21:52
greenstinky:
1
y'=4*6
*x
5.5
=26
√
x
x
5
2
2 sty 23:11