matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działania
Paulina123123:
a)
3
1
(
)
−1
+ (
)
−2
=
4
3
b) 3
−2
−2
−2
+6
2
= c)
1
1
3*(
)
−2
−4*(
)
−1
2
3
29 gru 12:31
Paulina123123:
a) 3x−|x+1|=x+4 b) |−x+4|≥9 c) |x−2|≤|x+4| d) |x−3|+|x+4|=9
29 gru 12:39
Paulina123123:
bardzo potrzebuje tego do zaliczenia semestru. mam 100 podobnych i chce na wzor tych zrobionych robić. pomożcie .
29 gru 12:41
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
29 gru 12:48
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1807.html
29 gru 12:49
Paulina123123:
30 gru 18:41