miejsce zerowe
karolinka: Proszę o pomoc. Oblicza miejsce zerowe funkcji y= ułamek trzy czwarte x +2 dla argumentu −6
proszę o pomoc

@


18 gru 18:26
18 gru 18:27
Kejt: oblicz miejsce zerowe dla argumentu −6? przecież to bez sensu..
18 gru 18:28
karolinka: Wiem, ale takie zadanue mam. Pomoże ktoś?
18 gru 18:31
18 gru 18:49
Kejt: Kurde, oczekujesz od nas zrobienia zadania, a nawet treści nie umiesz poprawnie przepisać? to
już jest "lekka" przesada.
18 gru 18:51
18 gru 18:54
Kejt: czekam, aż poprawisz treść zadania.
18 gru 18:57
18 gru 18:58
Kejt: powtarzam. Czekam, aż poprawisz treść zadania. Nie będę szukać zadania, do którego w
dodatku oczekujesz zapewne pełnego rozwiązania.
18 gru 19:00
18 gru 19:16
Piotr:
nie umiesz przepisac poprawnie tresci
| | 3 | |
3. Oblicz miejsce zerowe funkcji y = |
| x + 6 |
| | 4 | |
tak brzmi przeciez to zadanie
18 gru 19:22
Kejt: no właśnie to nie to. przynajmniej wg mnie. nie wiem ile razy mam jeszcze to powtarzać żeby do
niej'go dodarło, że ma je tu przepisać.
18 gru 19:24
popi: 3
3. Oblicz miejsce zerowe funkcji y = 4x + 6
18 gru 19:26
18 gru 19:28
popi: dzieki

pomoze ktoś ? please
18 gru 19:32
18 gru 19:34
18 gru 19:35