matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz funkcje kwadratowa
Domcio:
zapisz funkcje kwadratowa w postaci ogólnej y=2(x−1)2+2
17 gru 20:21
123:
Z tego co zapisałeś wynika, że y= 4x − 4 + 2 = 4x −2 4x − y − 2 = 0
17 gru 20:22
Dominik:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
17 gru 20:24