16 gru 20:54
16 gru 20:54
lola: wredny jesteś
po to tu pisze żeby nie odsyłali mnie inni do podobnych zadań tylko po to żeby pomogli mi
odnaleźć mój błąd którego sama nie potrafię znaleźć

!
16 gru 20:58
asdf: Wredna to ty jesteś lola, bo nawet swoich obliczen nie zarzucisz tylko oczekujesz gotowca.
Napisz swoje obliczenia to się znajdzie błąd.
16 gru 20:59
lola: ok
D=(4

o nieskończoności)
(3x+12)=(x−2)
2
x
2−7x−6=0
i wychodzi
√73
a ma wyjsc 8
16 gru 21:14
asdf: 3x + 12 > 0
x − 2 > 0
3x > −12
x > −4
x > 2
cz. wsp: x > 2
log3(3x + 12} = 2log3(x − 2)
3x + 12 = x2 − 4x + 4
x2 − 7x − 8 = 0
Uwzględniając dziedzine skończ zadanie
16 gru 21:37