matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
:):
5
2
− 1 =
4
3
− 2 =
8
7
− 3 =
12 gru 21:19
Eta:
1/ 2,5
− 1
=...
12 gru 21:21
:):
1,5 a kolejne?
12 gru 21:23
Eta:
4
6
2/
−
=.........
3
3
8
21
3/
−
=........
7
7
12 gru 21:25
licealista:
https://matematykaszkolna.pl/forum/174068.html
Eta możesz spojrzeć
4
2
−2=−
3
3
8
13
−3=−
7
7
12 gru 21:25
licealista:
bo nie wiem czy dobrze to zrobiłem ?
12 gru 21:27