matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logika
paula:
wiadomo ze w ( p⋁q)=0. jaką wartosc logiczną ma zdanie [(p⇒q) ⋁ (q⇒ ¬p)] ⇔ ¬p ?
12 gru 15:29
Maslanek:
p=0 q=0 więc?
12 gru 15:36
Mati_gg9225535:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1071.html
12 gru 15:36