matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Milka:
rozwiąż: (chodzi o podanie np. x=kπ , x=kπ+
π
4
a) 2cos(2x−
π
2
)=1 b) 2sin
2
x−sinx=1 c) sinx+sin2x=0 d) cos8x+cos2x=0
11 gru 21:45
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/forum/174071.html
11 gru 21:48