matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
piotr:
Oblicz 10 poczatkowych wyrazow ciagu arytmetycznego.gdy a1=7,r=−2
11 gru 17:47
Krzysiek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/264.html
11 gru 17:49
Saizou :
https://matematykaszkolna.pl/strona/264.html
11 gru 17:49
irena_1:
a
2
=7−2=5 a
3
=5−2=3 a
4
=3−2=1 a
5
=1−2=−1 . . .
11 gru 17:49