matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedziały
Czarna:
Zaznacz na osi liczbowej : a) A\ (B∪C) b) A\ (B∩C) Jeżeli A=(−4;3> B= < −2; 0) C=(−1;6>
9 gru 13:28
Czarna:
Pomoże ktoś
9 gru 13:35
licealista:
https://matematykaszkolna.pl/strona/7.html
9 gru 14:25