Monotoniczność.
Guupik: Określ monotoniczność funkcji f
a) f(x)=(1−√3) x+1
b) f(x)=(3−2√2)x+4
2 gru 19:29
2 gru 19:34
Guupik: 
dzięki juz teraz ogarniam
2 gru 19:35
sandra: F (x)=2x+7
17 mar 09:19
J:
i co ?
17 mar 09:21
Janek191:
f(x) = 2 x + 7
a = 2 > 0 więc funkcja f jest rosnąca
17 mar 10:53
AniaK: Określ monotoniczność funkcji
F(x) = 1/1+x2
29 sty 10:00
29 sty 10:07
piotr: a nawiasy AniaK używa czasem?
29 sty 10:07
VII: Zapisz porzadnie wzor funkcji bo ja odczytalem tak f(x)=1+x2
Policz pochodna tej funkcji jesli jest inny wzor
29 sty 10:09