matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
F. kwadratowa
jagodka1511:
Wykres f.kw. y= 3(x+1)
2
− 4 nie ma punktów wspólnych z prostą o równaniu: a) y=1 b) y=−1 c) y= −3 d) y= −5
2 gru 14:19
Piotr:
wierzcholek...
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
2 gru 14:21
jagodka1511:
aa no tak.. dziękuje.. odp d tak?
2 gru 14:29
Piotr:
2 gru 14:32