Usuń niewymierność:
kolo: Usuń niewymierność:
29 lis 20:17
29 lis 20:23
29 lis 20:24
kolo: próbowałem, ale tym sposobem nie daje rady
29 lis 20:45
kolo: podbijam
29 lis 21:20
SD:
to pokaż te próby tutaj.
29 lis 21:22
seba: 3√25*3√252=3√125=5 musisz tak samo wszystkie na raz tylko że przez minus.
29 lis 21:28
pigor: ... a nie było tam w mianowniku
3√4 zamiast
3√2
29 lis 21:36
kolo: | | 2 | | 3√252−3√25(3√50+3√2)+(3√50+3√2)2 | |
= |
| * |
| |
| | 3√25+3√50+3√2 | | to samo co u g. | |
| | 53√5−53√10−3√50+3√502+23√100+3√22 | |
= |
| |
| | 3√253+(3√50+3√2)3 | |
i co dalej

29 lis 21:51
kolo: pigor wiem w jakim kierunku zmierzasz, ale niestety nie (poza tym by nie wyszło)
29 lis 21:53
kolo: podbijam
29 lis 22:14
Mila: Skąd ten przykład?
29 lis 23:37
Eta:
Pewnie dostał "za karę"
29 lis 23:44
asdf: Mogłeś wybrać karnego jeżyka
29 lis 23:46