matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz podane przykłady
ala:
−−x
2
−2x+3≥0 −x
2
+x≤2 x
3
−16x
2
+2x−32=0 2x
3
−10x
3
−4x+20=0
29 lis 12:52
ala:
ala:jak rozwiązac te działania? −x2−2x+3≥0 −x2+x≤2 x3−16x2+2x−32=0 2x3−10x3−4x+20=0
29 lis 12:58
Piotr:
1)2)
https://matematykaszkolna.pl/strona/93.html
3)4)
https://matematykaszkolna.pl/strona/1691.html
29 lis 12:58