prosze o pomoc !
Marianna: wartość liczby 25 log52 wynosi ?!
27 lis 16:33
Artur_z_miasta_Neptuna:
wynosi 25log52 i tyle ... jest to 'jakaś tam' liczba
27 lis 16:36
Marianna: sory jest to zadanie z matur i są odpowiedzi więc wydaje mi się, ze nie jest to 25log52 i
tyle.
27 lis 16:38
ICSP: 4
27 lis 16:40
Marianna: a jak to obliczyć, na tym mi zależy ; <
27 lis 16:42
ICSP: 25log5 2 = 52log5 2 = 5log5 22 = 22 = 4
28 lis 00:58
28 lis 01:01
Artur z miasta Neptuna:
Maroanno ... wybacz ... Ale nie napisalas ze log52 jest w potedze ... to zmienia postac rzeczy
... nie sadzosz?
28 lis 01:12