Wartość liczby 25 log5 2 jest równa:
Kamcia: Wartość liczby 25 log5 2 jest równa:
26 lis 12:55
Artur_z_miasta_Neptuna:
zapisz to po 'ludzku'
26 lis 13:01
26 lis 13:01
marcin: Wartość liczby 25log52 jest równa:
26 lis 13:14
aniabb: 4
26 lis 13:14
marcin: ale jak to obliczyc?
26 lis 13:20
26 lis 13:21
Kejt:
25log52=52log52=5log54=4
na podstawie wzorów:
alogab=b
alogbc=logbca
26 lis 13:21
Piotr:
pierwszy
26 lis 13:22
marcin: Dzieki Piotr
26 lis 13:29
Gosiak: jestem ciul z tego − Gosia.
29 kwi 13:51
kondzix: 1n
1 gru 19:03