matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
walizka :
n+5
3
jak rozpisać
26 lis 22:31
Eta:
Przecież pisałeś ,że już pojąłeś
mikio
=
walizka
26 lis 22:32
irena_1:
n+5
3
(n+5)!
(n+5)(n+4)(n+3)
=
=
3!*(n+2)!
2*3
26 lis 22:32
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/170266.html
26 lis 22:33
walizka :
ogarniam zad ale nie wielomiany xD
26 lis 22:36