| 1+cosx | ||
lim | ||
| sin2x |
| 1+cosx | 1+cosx | 1 | ||||
f(x)= | = | = | ||||
| 1−cos2x | (1+cosx)(1−cosx) | 1−cosx |
| 1 | ||
Ile to jest: | ? | |
| 1+1 |
| 1 | ||
dobrze ,że napisałeś koledze ,że | =... ciekawe czy teraz wie ile to jest? ![]() | |
| 1+1 |
| 1 | ||
W sumie mogłem utrudnić i zapisać | ![]() | |
| 1−(−1) |
| 1 | 1 | 1 | |||
= | = | ![]() | |||
| 1−(−1) | 1+1 | 2 |
tylko że za proste mi sie to wydawało
a moze wiecie jak to zrobic
? https://matematykaszkolna.pl/forum/170213.html