matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
dominika:
Sprawdź, które z liczb są miejscami zerowymi funkcji f a)f(x)= −3x − 1 0, 13 , −13 b)f(x)= −x2 + 4 −4, −2, 2 c)f(x)=x3 − 1 0, 1, −1
26 lis 18:24
;):
https://matematykaszkolna.pl/forum/170152.html
26 lis 18:26
dominika:
dzięki
26 lis 18:32