matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
05dddd:
zapisz funkcje w postaci kanonicznej i iloczynowej : y=−2x
+
10x+12
25 lis 15:04
aniabb:
kanoniczna y=−2(x−2,5)
2
+24,5 iloczynowa y=−2(x−6)(x+1)
25 lis 15:09
05dddd:
prosze o rozpisanie
25 lis 15:30
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
25 lis 15:33