matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
aaaaa:
sin3x−sinx=0
24 lis 12:13
ICSP:
polecam wzór na różnice sinusów
24 lis 12:13
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/3670.html
24 lis 12:14
ZKS:
sin(3x) = sin(x) 3x = x + k * 2π ∨ 3x = π − x + k * 2π
24 lis 12:15