22 lis 12:46
aniabb: pierwsza kartka D B A C C A A D D C
22 lis 12:55
krystek: Szkoda ,że nie jest złożona ta kartka.
22 lis 12:56
aniabb: druga
1. f(−1) =3
2. f(x)=5x st. 1
3.A tak B nie
4. w(x) = (2x2+3)(x−2)
5. x=−2 x= 2 x=7
22 lis 13:01
krystek: @aniabb Oj, chyba mleko kipi.
22 lis 13:09
mleko: aniabb
Możesz do tych zadań (Krótkiej odpowiedzi) napisać obliczenia?
22 lis 13:10
aniabb: 6. tak x=√2
7. x= {0, −3, 3}
8. 0 oraz 1+√2
9. k=−3
10. a=1
11. a>−2
12. a=−1
22 lis 13:10
aniabb: jestem za leniwa na pisanie.. ale lubię liczyć w pamięci
22 lis 13:11
mleko: Kurdę, bo muszę na jutro pracę semestralną napisać, a samych odp. chyba nie wypada napisać.
22 lis 13:11
aniabb: poza tym jak Tobie się nie chciało nawet przepisać ... to czemu ja mam być bardziej
zaangażowana
22 lis 13:12
krystek: Aniubb, rozleniwiasz zainteresowanych.
22 lis 13:12
aniabb: 1. wstaw za x=−1
22 lis 13:13
mleko: Przepisać tych zadań? Nie było mnie na tej lekcji co rozdawali zadanka i dostałam zdjęcia od
znajomego.
22 lis 13:13
22 lis 13:15
aniabb: 3. wstaw współrzędne za x i w(x)=y i policz czy 0=0
22 lis 13:16
krystek: I teraz nie zadałes sobie trudu ,aby zapisać . Skanujesz i jeszcze mało czytelnie.
22 lis 13:16
22 lis 13:17
aniabb: 5 i 6 tak jak 4
22 lis 13:18
aniabb: 7 i 8 x przed nawias i delta
22 lis 13:19
aniabb: 9 i 10 wstaw współrzędne punktu
11 wstaw x=1
12. wstaw x=−3 całość =0
22 lis 13:20