wyznacz zbiór
edek: Wyznacz zbiór A\B
A=<−5;4> B=(−3;−1)
A=<−3;5> B=<2;2,5)
A=<−3;&) B=<−1;2)
A=R B=<−3;1>
21 lis 18:32
21 lis 18:35
edek: Wyznacz zbiór A\B
A=<−5;4> B=(−3;−1)
A=<−3;5> B=<2;2,5)
A=<−3;&) B=<−1;2)
A=R B=<−3;1>
21 lis 18:45
edek: można prosić o zrobienie bo nie wiem czy dobrze rozumiem
21 lis 18:46
krystek: Zapisz sprawdzę .
21 lis 18:47
edek: A\b=<−5;4>
A\B=<−3,5)
A\B=<−3;∞)
A\b=<−3;1>
21 lis 18:51
krystek:

A/B=<−5,−3>U<−1,4>
21 lis 18:54
edek: Czyli będzie
A\B=<−3,2)u (2,5;5)
A\b=<−3;−1> U <2;∞)
A\B=(−∞;−3) U (1;∞)
21 lis 19:09
krystek: 1i 2 źle
21 lis 19:27
edek: to już nie wiem co robię żle
21 lis 19:45