x
adam: 25log25
równa się ?
21 lis 11:22
Artur_z_miasta_Neptuna:
na pewno jest tam log
25 a nie log
52
21 lis 11:25
adam: tak log
5 2 sorry
21 lis 11:30
adam: log
5 2 xD juz mi sie myli
21 lis 11:30
aniabb: 22=4
21 lis 11:32
Artur_z_miasta_Neptuna:
zauważ, że:
alogab = b
skorzystaj z tej własności −−− i zastanów się dlaczego to jest prawdą
21 lis 11:43
Aga1.: Matura?
21 lis 12:29
Ann: czyli 5?

tak matura
21 lis 12:46
aniabb: 22=4
21 lis 12:48
Ann: co ma 4 z tym zwiazanego?
21 lis 12:58
aniabb: pomyśl..jak się pomęczysz to może do maja będziesz pamiętać
21 lis 12:59
Ann: aha
21 lis 13:02
21 lis 13:06