matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
paula:
Rozwiąż rownania |x+2|+2|x−2|=7 |2x+6|−|x+1|=5 (3x−1)(3x+1)=(3x−1)
2
17 lis 17:49
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
17 lis 17:50
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1807.html
17 lis 17:50
bartekS:
W ostatnim to a
2
−b
2
.
17 lis 17:51