matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Marek:
27
log
3
16
15 lis 07:02
aniabb:
3
3log
3
16
=3
log
3
16
3
=16
3
= ..
15 lis 07:27
aniabb:
wzór 5ty od góry
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
15 lis 07:33
Marek:
z jakiej to własności
? x
log
x
n
= n
?
15 lis 07:36
Marek:
NO tak
Dz.
15 lis 07:36