matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
`
Artur:
Jak zrobić to zadanko rozsz. Algorytmem Euklidesa ? 5x+4y=21
12 lis 19:36
Artur:
równanie*
12 lis 19:36
Artur:
up
12 lis 20:12
aniabb:
poszukaj na forum było 3 razy
12 lis 20:21
aniabb:
https://matematykaszkolna.pl/forum/159938.html
12 lis 21:52
aniabb:
a tu rozpisane sposoby
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fmath.uni.lodz.pl%2F~mzbanasz%2FZadania_Inf%2FTeoria_liczb_przyklady.doc&ei=IG-VUIa-A83OsgafjYHwAQ&usg=AFQjCNGb4ZXFrE0zpbhfJCqFu-XQ7p2S0g&sig2=imZUrbzdTuiauqSOWaxOhA
12 lis 21:55