matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
radek:
jakie ma wartosci funkcja y= 3x
2
− 2x + 4 :
24 paź 21:51
krystek:
Oblicz q wierzchołka i bedziesz wiedziała
24 paź 21:51
Piotr:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=plot%20y%20%3D%203x%5E2-2x%2B4&t=crmtb01
różne, dodatnie
24 paź 21:52
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/79.html
wiedzi
−ał
24 paź 21:52
aniabb:
y≥11/3 znajdź wierzchołek
24 paź 21:53