BLAGAM O SZYBKA POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adka: Wykres funkcji liniowej określonej wzorem f(x) = 2x + 3 jest prostą prostopadłą do prostej o
równaniu:
A) y = 12x − 1 B) y = − 12x+ 1 C) y = 2x + 1 D) y = 2x− 1
BŁAGAAAM O POMOC PILNIE NA DZISIAJ !
I PROSZE CZYTELNE ROZWIAZANIE
23 paź 21:04
adka:
23 paź 21:05
duśkaa: Wykres funkcji liniowej określonej wzorem f(x) = 2x + 3 jest prostą prostopadłą do prostej o
równaniu:
A) y = 12x − 1
B) y = − 12x+ 1
C) y = 2x + 1
D) y = 2x− 1
BŁAGAAAM O POMOC PILNIE NA DZISIAJ ! I PROSZE CZYTELNE ROZWIAZANIE
23 paź 21:07
duśkaa:
23 paź 21:07
aniabb: żadna
do y = −1/2x + b
23 paź 21:07
23 paź 21:08