odejmowanie logarytmów
Martyna: pomoc przy logarytmach...

log2 48−log2 3
23 paź 19:54
23 paź 19:55
Aga1.: | | 48 | |
log248−log23=log2 |
| =log216=log224=4log22=4*1=4 |
| | 3 | |
23 paź 19:56
kuba1147: log248
23 paź 19:57
kuba1147: przepraszam wyslałem przypadkowo
23 paź 19:58
Martyna: i jeszcze jedno, nie umiem sobie poradzić mimo powyższego linka

2 log
12 √3 + log
12 5
13
23 paź 20:04
dora: log5 100−log5 4. oblicz
15 gru 21:17
krystek: zastosuj
nloga=logan a następnie loga+logb=log(a*b)
15 gru 21:20
Mateusz: x4,87 = 612625 proszę o obliczenie mojej niewiadomej X lub podpowiedz jak mam to rozwiązać
15 gru 21:29