matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste l i k sa prostopadle i l:y= -5x+1 wowczas prostka k ma rownanie: ?
prszoe:
proste l i k sa prostopadle i l:y= −5x+1 wowczas prostka k ma rownanie: ?
11 paź 18:42
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
11 paź 18:42
prszoe:
i jak ja mam to zrobic?
11 paź 18:53
Eta:
1
k: y=
x +b, b€ R
5
11 paź 18:54