TAM GDZIE JEST 12 POWINNO BYĆ u{1}{2}!!!!!!!!
Kulka: Oblicz
2logu
12√3+log
125
13
TAM GDZIE JEST 12 POWINNO BYĆ
12


10 paź 19:13
%3Cb%20style%3D%22color%3A%23e87a2c%22%3EAjtek%3A%3C%2Fb%3E%20%0D%0AWzorki%20s%C4%85%20tutaj%3A%20%3Ca%20class%3D%22e%22%20href%3D%22http%3A%2F%2Fmatematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F218.html%22%3E%3Cb%3E218%3C%2Fb%3E%3C%2Fa%3E%20%3Cimg%20style%3D%22margin-bottom%3A-3px%22%20src%3D%22emots%2F1%2Fwesoly.gif%22%20alt%3D%22emotka%22%3E.%0A%0A
10 paź 19:14
Ajtek:
Wzorki są tutaj:
218 
.
10 paź 19:14
Kulka: ale nic mi nie pomagają:(
10 paź 19:17
Ajtek:
nlogab=logabn
2log0,5√3=log0,5√32=...
logab+logac=loga(b*c)
10 paź 19:19
Kulka: dzięki, wyszlo
10 paź 19:25
Ajtek:
10 paź 19:26