matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proste pytanko :)
ehehehe:
Witam! Proste pytanie
√
n
ile to będzie
?
n
I z jakiego wzoru to wynika? Pozdrawiam
7 paź 22:14
ehehehe:
hmm?
7 paź 22:19
dero2005:
√
n
n
1
2
=
= n
1
2
−1
= n
−
1
2
=
n
n
1
1
1
=
=
n
1
2
√
n
186
7 paź 22:55
Krzysiek :
proste pytanie prosta odpowiedz
7 paź 23:25