matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
please!!
ghf:
wyznacz najmniejsza i najwieksza wartosc f−cji w podanym przedziale f(x)=x
2
+ 3x + 4 x<−4,0>
3 paź 22:05
Piotr:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1683.html
3 paź 22:06
Aga1.:
Największa wartość to y=f(−4), a najmniejsza to y=q
3 paź 22:21