Narysuj wykres funkcji
ZBK:
y=3x2+2x−8
3 paź 21:59
ZBK: Narysuj wykres funkcji 3x2+2x−8
3 paź 22:00
3 paź 22:01
radek: delta=22 − 4ac
4+96=100
√delta = 10
x1 = −2
x2 = 113
3 paź 22:04
narysuj wykres funkcji: krystek jak bys był taki laskawy to rozwiaz mi to bo mam problem z minusami i plusami np minus2
plus 3 ile to itd itp i inne wyniki mi wychodza Z GORY WIELKIE DZIEKI
3 paź 22:04
krystek: Zapisz swoje obl ,poprawię + i −
3 paź 22:05
narysuj wykres funkcji: radek a wieszcholki jak obliczyc.. obliczysz mi wielkie dzieki z gory
3 paź 22:07
narysuj wykres funkcji: kruystek co ?
3 paź 22:08
krystek: | | −b | | −Δ | |
W=(p,q) gdzie p= |
| q= |
| |
| | 2a | | 4a | |
3 paź 22:11
?: czyli p to bedzie −2/2*3 rowna sie ile

a q to bedzie −100/4*3 to ile bedzie?
3 paź 22:14
?: krystek pomoż
3 paź 22:19
krystek: Kpisz ?
3 paź 22:21
ile to jest -100/12: niee potrzebuje pomocy nie umiem tego ale jak nie chcesz pomóc to trudno dzieku
3 paź 22:25
krystek: A Ty byłeś w szkole podstawowej? Ile to −25:3=?
3 paź 22:26