matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole trapezu mając długości a=44 b=16 c=17 d=25 gdzie a,b− podstawy
aa:
HELP oblicz pole trapezu mając długości a=44 b=16 c=17 d=25 gdzie a,b− podstawy
26 wrz 19:55
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/156714.html
26 wrz 22:21