Ustal, jakim znakiem nalezy zastąpić kwadracik : <, = czy >.
Dorda: a)
b)
26 wrz 16:31
Dorda: | | 58*32*37 | |
w b ma byc |
| □ 5 |
| | 39*57 | |
pomyliło mi sie
26 wrz 16:33
jessy:
1 paź 14:38
1 paź 14:41
Ru: 27*3*15
1 paź 16:52
lenka ;D: 27*315
□ 23*35
311*24
4 paź 18:48
basia: hejjj a w c jak będzie

24 wrz 16:44
Basia:
| | (34)4 | | 316 | | 316 | |
L = |
| = |
| = |
| = 37 |
| | (2*3)9:29 | | | | 39 | |
P = 3
3
to jak będzie ?
24 wrz 16:51
Karolina :D:
27 * 315
a) −−−−−−−−−−−−−−−− = 34 * 23 < 23 * 35
311 * 24
58 * 32 * 37 58 * 39
b) −−−−−−−−−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−−− = 5 = 5
39 * 57 39 * 57
814 814 814 (34)4 316
c) −−−−−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−− = 37 > 27
69 : 29 (6:2)9 39 39 39
29 * 492 29 * (72)2 29 * 74
d) −−−−−−−−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−−−−−−−−−− = −−−−−−−−−−−−−−− = 25 < 26
144 (2 * 7 )4 24 * 74
22 paź 16:23