matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole obszaru
tadeusz:
Oblicz pole ogranicozne obszarem y=0, x=0 dla y=xcosx
14 wrz 14:59
tadeusz:
miało być oblicz pole obszaru ograniczone
14 wrz 15:00
Krzysiek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/151257.html
14 wrz 15:20
tadeusz:
super dzięki
14 wrz 15:44