rozniczka
Basia: prosze o pomoc rozniczka 1 rzedu
√16,64 a i to jest pierwistek z 4 jak to wyliczyc,
6 wrz 11:16
6 wrz 11:23
Basia: nie wychodzi mi wynik dobry
6 wrz 11:28
Artur_z_miasta_Neptuna:
to pisz jak robisz
6 wrz 11:31
Basia: xo=16
h=0,64
6 wrz 11:34
Basia: f'xo= 14*16−34=1/4*1/8=1/32
6 wrz 11:37
Artur_z_miasta_Neptuna:
i dalej
6 wrz 11:48
Basia: 2−0,02=1,98 ale ten wynik jest zly
6 wrz 11:56
Artur_z_miasta_Neptuna:
obliczenia

pokaż ... napisz wzór.
podstaw pod wzór
WSZYSTKO

bo nie chce mi się tego liczyć w pamięci
6 wrz 11:59
Basia: Nie wiem jak to jest koncowy wynik , wszystko zle mam
6 wrz 12:02