oblicz:
Syla : Narysuj wykres funkcji y=2x i omów jej własności.
11 cze 11:58
11 cze 12:02
11 cze 12:03
Syla :

a nie moze byc prościej np tak :
11 cze 12:09
picia:
a co to ma byc?prosta?przeciez to nie funkcja liniowa..
11 cze 12:12
Syla : x | 0 1
y= 2x | 0 2 dla x= 0 x= 1 y= 2*0=0 y= 2*1=2
11 cze 12:12
Syla : o to mi chodziło
11 cze 12:13
Syla : dobrze to jest

11 cze 12:13
picia:
tam nie masz 2*x tylko 2 do potegi x

weszlas w ogole na te strony co podalismy?wszystko tam jest.
11 cze 12:14
Syla : ja tego nie rozumiem
11 cze 12:16
Artur_z_miasta_Neptuna:
drugi link −−− masz podana TABELKĘ

o którą tak zabiegasz
11 cze 12:17
Artur_z_miasta_Neptuna:
i nie żal się ... że nie rozumiesz ... nikt Ciebie tutaj nie pogłaszcze i nie zacznie
rozczulać się nad Twym losem ... niestety ... życie jest brutalne − bez nauki nic nie
osiągniesz.
11 cze 12:18
Syla : man nadzieje ze zdam to, dzis mam ustny z matmy, nerwy i stres mnie zżerają ... inne tematy
mnie ratują bo tego nie kumam..
11 cze 12:26