matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż zadanie różniczkowe
AMANDA:
Rozwiąż zadanie różniczkowe 2y'' +5y' + 3y=0 y(0)=3 , y'(0)=4
10 cze 20:36
Krzysiek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/148213.html
popatrz na post o 20.13
10 cze 20:41