matematykaszkolna.pl
grafika Basia: Jakubie kłopoty z rysowaniem krzywych Zajrzyj Jakubie do tego postu https://matematykaszkolna.pl/forum/148511.html Rysunek jest w porządku, ale jak próbowałam narysować drugą gałąź hiperboli cuda zaczynały się dziać. Dokładnie: w okienku rysowania wszystko wyglądało jak należy, ale już na podglądzie nie było tej drugiej gałęzi tylko jakieś niebieskie zygzaki na górze strony. Co ciekawsze jeżeli obie gałęzie hiperboli rysowałam "ciurkiem" czyli jedną po drugiej obie po wejściu w podgląd przestawały istnieć. Gdy najpierw narysowałam pierwszą, potem prostą, potem napisy i na końcu drugą cuda wyprawiała tylko ta druga. Wygląda to tak jakby edytor pozwalał na użycie opcji "krzywa" tylko raz w jednym rysunku.
31 maj 16:57
Patryk: rysunek
31 maj 17:00
Basia: czasem się udaje; czasem nie i trudno wyczuć kiedy tak, a kiedy nie
31 maj 17:01
Patryk: aha
31 maj 17:02
Basia: rysuneknarysowałam to samo co Patryk, a co mam ?
31 maj 17:03
Basia: rysuneka teraz jest dobrze i bądź człowieku mądry; chociaż już mam pewne podejrzenia.............
31 maj 17:05
Patryk: coś w tym jest
31 maj 17:11
b.: rysunek
31 maj 18:09
Bezimienny: rysunektest
31 maj 18:27
Jakub: rysunekHmm. Błędy, które się raz się zdarzają, a raz nie, są szczególnie trudne do wykrycia. Jakie masz podejrzenia Basia?
4 cze 00:22
Ajtek: rysunek Również test.
4 cze 00:26
Ajtek: rysunek Test 2.
4 cze 00:30
Gustlik: rysunek
 1 
To miała być hiperbola y=

a co jest? Rozkalibrowało całkowicie jedną gałąź.
 x 
4 cze 01:53
Godzio: Oj mi też te gałęzie skaczą ...
4 cze 02:19
Basia: Co Ty tu jeszcze robisz Godziu o tej porze ? emotka
4 cze 02:21
Godzio: A w sumie nic, krążę po internecie
4 cze 02:33
Basia: No to robimy to samo "nic". Z tym, że ja już niedługo kończę. Trzeba trochę jednak pospać.
4 cze 02:35
Godzio: Ja właśnie na film idę, także dobranoc emotka Trzeba zapełnić sobie jakoś czas, byle się nie uczyć
4 cze 02:37
Basia: Nie wierzę własnym oczom ! Czego tak bardzo nie chcesz się uczyć ?
4 cze 02:38