matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz długość odcinka łączącego środki boków AC i BC
maciekso:
Wierzchołkami trójkąta są punkty A=(3,5) B=(−1,2) oraz C=(1,−3). Oblicz długość odcinka łączącego środki boków AC i BC
21 maj 19:32
picia:
wyznacz srodki tych odcinkow
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
a potem policz odleglosc tych pkt od siebie
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
21 maj 19:36