matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trigo
maturzystka:
ile wynosi wartość wyrażenia cos
4
α − sin
4
α dla α= 30 stopni
7 maj 15:50
maturzystka:
pomózcie
7 maj 15:57
Patronus:
√
3
1
1
(cos
2
α + sin
2
α)(cos
2
α − sin
2
α) = (
)
2
− (
)
2
=
2
2
2
7 maj 15:59
Rafał274:
Czytamy :
421
7 maj 16:00
maturzystka:
nie taki trudne na jakie wyglądało
7 maj 16:01