matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
czarek:
uklad rownan 4x+2y=10 6x+ay=15 ma nieskonczenie wiele roziazan jesli a.) a=−1 b.)a=0 c.)a=1 d.)a=3 prosze o cale rozwiazanie
7 maj 15:20
asdf:
https://matematykaszkolna.pl/forum/145165.html
ostatni post masz podpowiedź
7 maj 15:21