matematykaszkolna.pl
Basiek: Eeeeej. Wszystko ładnie, ale proszę się pode mnie nie podszywać, dobra? Nie chcę się dziś denerwować.
27 kwi 16:13
DZIADZIA: Cesc Basiekemotka
27 kwi 16:20
DZIADZIA: co tu się wyprawia?kto smie się podszywac pod Basiek!ona jest tylko jedna i przychodzi tylko raz jak czak kapiszi...
27 kwi 16:22
Basiek: Cześć Dziadzia. Właśnie. No. Nie wolno emotka
27 kwi 16:22
DZIADZIA: basiek czemu raskolinkow popełnił zbrodnie?czy owa zbrodnia jest przebaczalna? dostaje juz na głowe z tymi lekturami gdybymm mogł chociaż wyeliminowac te ktorych nie bedzie tylko to takie wrozenie z fusów,moze Ty wiesz cos czego mozemy sie spodziewac? Pan Tadek moze jeszcze sie pojawic?
27 kwi 16:28
Tomek.Noah: Popełnił bo wierzy w ideę ponad ludzi ktorzy maja pozwolenie od samego Boga (Tu Raskolinkow podaje przyklad Napoleona)
27 kwi 16:30
Basiek: Raskolnikow? Miał problemy, nie mógł spłacić Ilony Iwanowny, w tym czasie dostał też list od matki, w którym dowiedział się, że jego siostra wychodzi za mąż za złego człowieka, byle mu pomóc, by mógł dalej studiować... itd. Za Pana T. będę CKE wdzięczna Ja stawiam na Dziady, a najbardziej prawdopodobne jest dla mnie Wesele
27 kwi 16:30
DZIADZIA: wiem i nie wiem sam juz dostaje na głowe,i jak moj sasiad nie skonczy nap...ć ta wiertarka to zaraz skonczy jak ta lichwiarkaemotka Wy sie bardziej orjentujecie w temacie ze wzgledu na to że jestescie swieżynki ja mam 28l i dopiero teraz zdaje maturke jakie ploty chodzą odnosnie polaka
27 kwi 16:33
DZIADZIA: a ja cos na Dzume bym stawiał albo Tango kurde...
27 kwi 16:35
Basiek: Dwa posty powyżej... mógłby się ktoś przestać bawić? To z mojej perspektywy nie jest zabawne. @Dziadzia− nic nie wiadomo, same spekulacje niestety emotka
27 kwi 16:35
raskolnikow: widzieliście Lizawiete?
27 kwi 16:39
DZIADZIA: Basiek nie denerwuj sie to jakis przygłup na ktorego nie ma sensu poswiecac czasu anin uwagi!
27 kwi 16:40
raskolnikow: no bo aldony już nie ma
27 kwi 16:41
raskolnikow: hej pomóżcie mi w zadanku z rozszerzenia,post
27 kwi 16:41
raskolnikow: 143641
27 kwi 16:42
raskolnikow: do jasnej weź ku** przeastań spamować
27 kwi 16:44