Pilne
GEOMETRIA ANALITYCZNA: Oblicz odległość punktu A od środka odcinka BC gdzie A=(1,3) B=(4,7) C=(−2,−4).
23 kwi 19:05
Gdańszczanin: Współrzędne środka odcinka S=[1;5,5]
Liczysz dlugość odcinka AS ze wzoru ze strony.
23 kwi 19:10
GEOMETRIA ANALITYCZNA: A środek odcinka jak policzyłes?
23 kwi 19:21
GEOMETRIA ANALITYCZNA: Kto mi pomoże?
23 kwi 19:32
23 kwi 19:34
23 kwi 19:34
Gdańszczanin: Najłatwiej z rysunku, ale można też zajrzeć tu:
1750
23 kwi 19:35
GEOMETRIA ANALITYCZNA: Łatwo mówić trudniej zrobić
24 kwi 11:11
Gdańszczanin: Ze wzoru na stronie
1750 środek S odcinka BC:
| | 4+(−2) | | 7+(−4) | |
S=[ |
| ; |
| ]=[1;512] |
| | 2 | | 2 | |
24 kwi 11:46
GEOMETRIA ANALITYCZNA: Tak i co dalej zrobić?
24 kwi 13:16
24 kwi 13:23