matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
saga:
1
1
log
x= −
3
2
1
log
8
√
2
=x
2
log2
√
2
8
√
8
= x log25 + log4 log
5
100 − log
5
4
2 kwi 11:51
Artur z miasta Neptuna:
proszę spojrzeć i wykorzystać:
https://matematykaszkolna.pl/strona/217.html
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
2 kwi 13:05